Shopping Cart

  • No products in the cart.
a
Доставка и Плащане

ДОСТАВКИ

Доставката на поръчаната стока се извършва с куриерска компания “СПИЙДИ“.Нашата цел е да доставим Вашата пратка възможно най-бързо.

Обикновенно изпълняваме всички поръчки в рамките на следващия работен ден.

В случай на непредвидими обстоятелства, си запазваме правото поръчаната стока да се достави до 3/три/ работни дни на посочения адрес, при условие, че адресът и телефонът за контакт са точни.

Поръчки получени Събота и Неделя или през празнични дни, се обработват в следващия работен ден.

Ако имате предпочитания за доставка в определен ден и час, моля използвайте възможността да оставите коментар по време на оформяне на поръчката.

При ненавременна доставка, не дължим неустойка и клиента има право да откаже поръчаната стока.

Всички поръчки се изпращат с опция “преглед” и “тест”.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес, или посочен от клиента офис.

Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.Ако не бъде осигурен достъп на посочения адрес и клиента не бъде открит, поръчката се счита за отпаднала и Доставчика се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  на териториятя на Република България със “СПИЙДИ” е при поръчка на стойност 100 и повече лева.

ЗА ПЛАЩАНЕ

Информация за сигурността и методите на плащане

Сайтът на INTEZZAMODA работи със SSL сертификат,който осигурява сигурен пренос на данни чрез криптирана връзка-Вашите лични данни са защитени и не могат да бъдат ползвани неправомерно от трети лица.

Плащане при доставка

Плащаниятя се извършват с Наложен платеж чрез ППП /пощенски паричен превод/, като те/плащаниятя/ могат да бъдат извършени в брой или чрез банкова карта.

Плащате в брой или с банкова  карта на куриера, който доставя поръчания от Вас продукт до врата или при вземане на пратката от офис на куриера.