Shopping Cart

  • No products in the cart.
a
Рекламация/връщане или замяна/
Общи условия за Рекламация (връщане или замяна) на закупена стока от онлайн магазин intezzamoda.com

Онлайн магазин intezzamoda.com уверява своите клиенти, че в 14 дневен срок от датата на получаване на закупената стоката, могат да я върнат, при следните условия:

-че не е ползвана;

-че не е замърсена;

-че е без странични миризми; същата да е в оригиналния си търговски вид с етикет и доказателство(документ) за закупуване (горните се получават заедно със спецификацията на поръчката).

Намалени стоки или стоки от разпродажби подлежат на рекламации и възстановяване на заплатената сума в случай на установен фабричен дефект. Стоката за рекламация трябва да се изпрати на адрес: Гр.Бургас 8000, ул.“Александровска“129, магазин “INTEZZAMODA” Телефон за връзка: +359899140681; +35989814445. Към стоката за рекламация трябва да се приложат:

1. Доказателство за покупката във вид на фактура или стокова разписка, получена от клиента заедно с поръчката.

2. Попълнен формуляр за рекламация на стоката.

Ако не бъдат изпълнени гореописаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано от Доставчика. Разходите за транспорт на стоката за рекламация са за сметка на клиента. Доставчика не приема обратни пратки с наложен платеж ! След приемане,проверка и обработване на върната стока за рекламация, (потвърждение, за което Доставчика ще изпрати до e-mail на клиента) ще бъде възстановена дължимата сума в срок от 14 календарни дни. Сумата се възстановява :

-по банкова сметка на клиента, чийто номер същия трябва да посочи във формуляра за рекламация.

-с пощенски запис, като данните за изпращане трябва да са посочени от клиента във попълнения формуляр за рекламация .

Стока за рекламация, чието връщане Доставчика не може да приеме поради гореупоменатите причини (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с документ доказващ покупката , формуляр за връщане на стоката, без етикети или без оригиналната опаковка ; ако е замърсена и пр.) ще бъде изпращана обратно на Клиента за негова сметка.

Рекламации поради механична повреда на стоката, възникнала по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върната за рекламация стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при обратното транспортиране, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. За да се избегне това, клиента трябва да опакова подходящо стоката и да осигури целостта на пратката. За допълнителни въпроси можете да се обръщате към „Отдел обслужване на клиенти“ на e-mail:intezzamoda@gmail.com. или на телефон: +359899140681; +359898514445.

Замяна в случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми), с етикет и в оригиналния си търговски вид. Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес: Гр.Бургас 8000, ул.“Александровска“129, магазин “INTEZZAMODA” Тел. +359899140681; +359899514445.

Към пратката трябва да бъдат приложени:

1. Доказателство за покупката във вид на сметка или стокова разписка, получена от клиента заедно с поръчката .

2. Попълнен формуляр за замяна.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена. Разходите за изпращане на заменената стока са за сметка на Клиента! При положение, че в момента нямаме нужния Ви размер, то тогава замяната няма да може да се осъществи. Тогава бихме могли да заменим стоката с друг артикул или да направите рекламация. В случай, че клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, екипът на intezzamoda.com ще информира клиента за размера на необходимото доплащане след получаването на рекламираната пратка. Целостта на стоката трябва да бъде осигурена от евентуално повреждане. Пратки с върната за замяна стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. За да се избегне това, клиента трябва да опакова подходящо стоката и да осигури целостта на пратката! Разходите за транспорт на пратките, в случай на замяна на стоката поради лошо изпълнение на поръчката от страна на intezzamoda.com, са за сметка на Продавача. Държим да Ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж! За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към Отдел Обслужване на клиенти на e-mail: intezzamoda@gmail.com. или на телефон: +359899140681; +359898514445

За замяна / връщане на продукт моля попълнете този ФОРМУЛЯР като попълвате последователно цялата информация.

intezzamoda.com